Welkom in onze notenperserij!

100% pure walnootolie, geperst op ambachtelijke wijze in onze Italiaanse oliepers uit de jaren 60. Laat je gepelde walnoten persen tot heerlijke walnootolie van eigen oogst. Onze producten zijn te koop in onze winkel in Zoelen en in onze webshop. Ook voor walnootrapers en notenkrakers ben je hier aan het juiste adres. Je kunt je hier goed over laten informeren, en het ook zelf uitproberen.

Ook in veel mooie winkels is ons assortiment te koop. Wil jij de producten van Veld 4 ook verkopen in jouw winkel, ik hoor het graag!

GEPELDE WALNOTEN: Wil je zelf gepelde walnoten door ons laten persen? Dat kan vanaf minimaal 10 kilo gepelde walnoten. Hieruit persen we ongeveer 5 liter walnootolie. De olie wordt afgevuld in een 5 liter zak met tapkraantje. Het persen kost € 3,95 per kilo noten.

Maak een afspraak op info@veld4.nl en geef een voorkeur voor dag/tijd op aub. Je kunt je gepelde walnoten laten persen tussen november en eind maart.

WALNOTEN in DOP: Helaas is het niet meer mogelijk om walnoten in dop te ruilen tegen walnootolie.

WAT KAN VELD 4 VOOR JE BETEKENEN?
– persen van je eigen gepelde walnoten tot walnootolie vanaf 10 kilo gepelde noten
– verkoop van oogst- en verwerkingsmachines van AMB Rousset, Feucht Obsttechnik, Roll Blitz en Obstraupe
– wassen en drogen van je eigen walnoten vanaf 700 kilo
– kalibreren van je eigen walnoten vanaf 700 kilo
– kraken van je eigen walnoten vanaf 1.500 kilo (alleen in combinatie met wassen/drogen/kaliberen)
– verkoop van walnoten, walnootkrakers, walnootolie, hazelnootolie, noga met walnoten, walnoot- en hazelnootchocopasta, walnootpasta, etc.