winkel Veld 4

Onze winkel kent geen vaste openingstijden. Daarom hebben we buiten een zelfbedieningswinkeltje. Wilt u dat wij uw bestelling alvast klaar zetten, geeft u dat dan even door. Bestellingen in de webwinkel worden dagelijks verzonden.

Vindt u hier niet wat u zoekt, wilt u liever even in de ‘echte’ winkel, wilt u ons even spreken, heeft u een vraag, belt u ons dan gewoon even. Meestal zijn we er gewoon of zijn we in de walnootboomgaard.

vergaderlocatie Veld 4

Veld 4 bevindt zich op het erf van de monumentale T-boerderij De Rit en leent zich uitstekend voor ondernemende initiatieven op een inspirerende locatie.

Voor je teamdag, bijeenkomst, bestuursvergadering, etc. ben je in deze moderne vergaderlocatie op de juiste plaats. Veld 4 biedt alle mogelijkheden voor een succesvolle dag in de Betuwe!

Boerderij de Rit
Een klein stukje geschiedenis… de deel van Boerderij de Rit dateert uit 1730. Hier stonden de paarden van mijn grootvader, waar hij succesvol mee fokte. Op de bovenverdieping lag het hooi. Later perste Veld 4 er walnootolie met een Italiaanse oliepers, een prachtig gevaarte. In 2019 verhuisde de oliepers naar de overkant van het terrein, en werd begonnen met de bouw van deze vergaderlocatie.

Het voorhuis van Boerderij de Rit wordt al sinds 2011 verhuurd als vakantiewoning voor 10 personen.

Veld 4
Op het erf van Boerderij de Rit worden walnoten gepeld en geperst tot goudgele walnootolie. In de boomgaard staat zo’n 200 walnootbomen, 30 verschillende rassen. Hij is bij mooi weer mogelijk om in de boomgaard te lunchen.

Sfeervolle vergaderlocatie
De monumentale deel, met de prachtige oude gebinten, is jullie ruimte bij ons. Op de benedenverdieping een lichte entree en wc’s, en dan door de glazen deuren naar de vergaderruimte. In de half open keuken pak je zelf je koffie of thee, en wordt de lunch neergezet. Op de eerste verdieping een vergadertafel en een sfeervolle ruimte met banken en fauteuils waar u informeel kunt vergaderen.

De locatie heeft een modern lcd scherm met audiosysteem, zowel beneden als op de eerste verdieping.

Practische zaken
Als je de vergaderlocatie huurt, heb je het hele achterhuis exclusief. Er is ruimte voor maximaal 14 personen op 1,5 meter afstand. Maar ook als je maar met 5 personen bent, voelt de ruimte nooit te groot.

De prijs voor het huren van de locatie is € 435,00. De locatie is dan de hele dag voor jullie. Hierbij kies je dan uit één of meerdere van onderstaande mogelijkheden. Uw eigen ideeën zijn natuurlijk altijd bespreekbaar. Alle genoemde prijzen zijn exclusief BTW. Er is geen bediening aanwezig tijdens uw verblijf. De drankjes zijn op basis van zelfbediening en de lunch wordt als buffet klaargezet.

Wilt u onze vergaderlocatie reserveren of een optie nemen, neemt u dan contact met ons op.  Bel 06-5462 5850 of mail naar info@veld4.nl.

VERGADER ARRANGEMENT

halve dag: € 10,50 p.p.
hele dag: € 14,50 p.p.

 • Nespresso koffie
 • Clipper thee
 • bruiswater en sap
 • vers fruit en noten
 • diverse zoetigheden
 • (excl. € 435 zaalhuur per dag)

vergaderarrangement & LUNCH 

halve dag met lunch € 29,50 p.p.
hele dag met lunch € 33,50 p.p.

 • Nespresso koffie
 • Clipper thee
 • bruiswater en sap
 • vers fruit en noten
 • diverse zoetigheden
 • buffetlunch, bestaande uit kopje soep of quiche, diverse belegde broodjes, frisse salade, yoghurt met fruit
 • (excl. € 435 zaalhuur per dag)

ONTBIJTJE

Voor een ‘quick start’ € 9,50 p.p

Een net uit de oven croissant met huisgemaakte jam, verse jus d’orange, yoghurt met granola en fruit.

BORREL

Even napraten met een hapje & drankje € 14,50 p.p. , drankjes en een borrelplankje.

walnootboomgaard

Van oudsher stonden er 6 grote walnootbomen op ons terrein. In 2012 hebben we er 100 bijgepoot, en in 2016 nog eens 120. Er staan nu zo’n 35 verschillende rassen walnoten. Veel Coenen, Broadview, Chiara, Cyril en Rode Donau. Ook enkele pecanbomen groeien er. Er staat een 3 meter hoog bijenhotel in, waar de ooievaars af en toe boven op uitrusten, en wat prachtige meidoornbosjes. Het geheel is gedeeltelijk omzoomd met een wilde haag.

In 2022 hebben we nog 150 Fernor walnootbomen geplant tussen de bestaande bomen.

Onze bomen worden door ons nauwlettend gevolgd om waardevolle informatie te verzamelen voor toekomstige boeren die geïnteresseerd zijn in het starten van een notenboomgaard. Er zijn aanzienlijke verschillen tussen de bomen, zowel in grootte, kleur als smaak.