350 g grote pasta, gekookt
 225 g doperwten, geblancheerd
 100 g babyspinazie
 1 komkommer, zaadlijst verwijderd en in halve manen
 1 bakje aspergetips, kort gebakken in hete koekenpan
 2 lente-ui, in ringen
 2 eetlepel gehakte bieslook
 150 g zachte geitenkaas
van Veld 4:
 50 g walnoten, gehakt
 Veld 4 vinaigrette (met appelstroop, walnootolie en kweepeerazijn)
1

Schep de pasta, doperwten, spinazie, komkommer, aspergetips en lente-ui door elkaar. Besprenkel met Veld 4 vinaigrette en verkruimel de geitenkaas erover. Maak af met de gehakte walnoten en de bieslook.

Maak de pastasalade van tevoren en bewaar in de koelkast. Lekker om mee te nemen tijdens een picknick.

Ingrediënten

 350 g grote pasta, gekookt
 225 g doperwten, geblancheerd
 100 g babyspinazie
 1 komkommer, zaadlijst verwijderd en in halve manen
 1 bakje aspergetips, kort gebakken in hete koekenpan
 2 lente-ui, in ringen
 2 eetlepel gehakte bieslook
 150 g zachte geitenkaas
van Veld 4:
 50 g walnoten, gehakt
 Veld 4 vinaigrette (met appelstroop, walnootolie en kweepeerazijn)

Aanwijzingen

1

Schep de pasta, doperwten, spinazie, komkommer, aspergetips en lente-ui door elkaar. Besprenkel met Veld 4 vinaigrette en verkruimel de geitenkaas erover. Maak af met de gehakte walnoten en de bieslook.

Maak de pastasalade van tevoren en bewaar in de koelkast. Lekker om mee te nemen tijdens een picknick.

Pastasalade met voorjaarsgroenten