Voorbereidingstijd10 minutenKooktijd15 minutenTotale tijd25 minuten
 300 g Veld 4 hazelnootchocopasta
 100 g zelfrijzend bakmeel
 2 eieren
 2 eetlepel hazelnoten, geroosterd en gehakt
 snuf zout
1

Verwarm de oven voor op 180 graden.

Doe de papieren vormpjes in het bakblik.

Breek de eieren boven een kom en roer hier de Veld 4 hazelnootchocopasta en de hazelnoten door. Doe het bakmeel erbij en spatel dit voorzichtig door de massa tot er een egaal beslag ontstaat.
Verdeel het beslag gelijk over de 10 muffinbakjes en bak ze 15 in het midden van de oven.

Laat de muffins afkoelen en garneer ze eventueel met wat fruit.

Ingrediënten

 300 g Veld 4 hazelnootchocopasta
 100 g zelfrijzend bakmeel
 2 eieren
 2 eetlepel hazelnoten, geroosterd en gehakt
 snuf zout

Aanwijzingen

1

Verwarm de oven voor op 180 graden.

Doe de papieren vormpjes in het bakblik.

Breek de eieren boven een kom en roer hier de Veld 4 hazelnootchocopasta en de hazelnoten door. Doe het bakmeel erbij en spatel dit voorzichtig door de massa tot er een egaal beslag ontstaat.
Verdeel het beslag gelijk over de 10 muffinbakjes en bak ze 15 in het midden van de oven.

Laat de muffins afkoelen en garneer ze eventueel met wat fruit.

supersnelle brownie muffins