2 theelepel mosterd
van Veld 4:
 1 eetlepel appelstroop
 50 ml kweepeer balsamazijn
 100 ml walnootolie
1

Doe alle ingrediënten bij elkaar en klop tot een mooie egale dressing. Breng de dressing op smaak met peper en zout.
Giet in een brandschoon afsluitbaar flesje en zet in de koelkast tot verder gebruik.

Deze vinaigrette is echt heerlijk! je zou ervoor kunnen kiezen het dubbele recept te maken. Dan heb je een heerlijke voorraad in de koeling die en paar weken goed blijft. Wel even goed schudden voor gebruik.

Deze dressing is bijvoorbeeld heel lekker over eenvoudige groene salades, gegrilde groene asperges of de gegrilde aubergine of geroosterde groenten. Ook heel erg lekker op een boterham met sla, tomaat en komkommer.

Deze basis vinaigrette is zo al heerlijk, maar je zou er nog wat kruiden aan toe kunnen voegen of knoflook en ui.

Ingrediënten

 2 theelepel mosterd
van Veld 4:
 1 eetlepel appelstroop
 50 ml kweepeer balsamazijn
 100 ml walnootolie

Aanwijzingen

1

Doe alle ingrediënten bij elkaar en klop tot een mooie egale dressing. Breng de dressing op smaak met peper en zout.
Giet in een brandschoon afsluitbaar flesje en zet in de koelkast tot verder gebruik.

Deze vinaigrette is echt heerlijk! je zou ervoor kunnen kiezen het dubbele recept te maken. Dan heb je een heerlijke voorraad in de koeling die en paar weken goed blijft. Wel even goed schudden voor gebruik.

Deze dressing is bijvoorbeeld heel lekker over eenvoudige groene salades, gegrilde groene asperges of de gegrilde aubergine of geroosterde groenten. Ook heel erg lekker op een boterham met sla, tomaat en komkommer.

Deze basis vinaigrette is zo al heerlijk, maar je zou er nog wat kruiden aan toe kunnen voegen of knoflook en ui.

Veld 4 Vinaigrette