Voorbereidingstijd5 minutenTotale tijd5 minuten
 200 g rucola
 75 g gepelde walnoten
 75 g Parmezaanse kaas
 1 teen knoflook in stukjes
 1 rode peper in stukjes
 Veld 4 walnootolie
 zout en peper
1

Doe de rucola, walnoten, Parmezaanse kaas, knoflook en rode peper en een scheut olie in de keukenmachine en draai tot een grove massa. Voeg eventueel olie toe wanneer de pesto te droog is.
Breng op smaak met peper en zout.

Lekker met walnotenbrood of voor een pasta pesto.

Ingrediënten

 200 g rucola
 75 g gepelde walnoten
 75 g Parmezaanse kaas
 1 teen knoflook in stukjes
 1 rode peper in stukjes
 Veld 4 walnootolie
 zout en peper

Aanwijzingen

1

Doe de rucola, walnoten, Parmezaanse kaas, knoflook en rode peper en een scheut olie in de keukenmachine en draai tot een grove massa. Voeg eventueel olie toe wanneer de pesto te droog is.
Breng op smaak met peper en zout.

Lekker met walnotenbrood of voor een pasta pesto.

pittige walnootpesto